Αρχική Σελίδα

Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένο το 2000, Dongguan Guangyuan εργοστάσιο εξοπλισμού αναστροφέων το ηλεκτρονικό είναι ένα ιδιωτικό εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Wanjiang της πόλης Dongguan στο δέλτα Zhujiang, με την κατάλληλη μεταφορά κοντά στο Νο 107 εθνικό αυτοκινητόδρομο και την πίστα αγώνων Guangshen.

Έχουμε καθιερώσει ένα σύστημα Ε&Α. Υποστηρίζεται από τους προηγμένους μηχανικούς και τους επαγγελματικούς εργαζομένους, οι οποίοι συμμετέχουν ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θέρμανσης επαγωγής μεσών ή υψηλής συχνότητας και ηλεκτρόλυσης και galvanization αναστροφέων υψηλής συχνότητας. Δεδομένου ότι ήμαστε κύριοι της ισχυρής ικανότητας ανάπτυξης τεχνικής, το εργοστάσιό μας έχει επιμείνει στην παραγωγή του νέου προϊόντος και της νέας τέχνης για να βεβαιώσει την κυριάρχη θέση μας στην τεχνική σε αυτόν τον τομέα.

Κάτω από την προσπάθεια αρκετών ετών, το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει τη σειρά υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στις διάφορες κατηγορίες. Μπορούμε επίσης αποκλειστικά να παραγάγουμε αυτά τα προϊόντα στην απαίτησή σας να συναντηθείτε εσείς χρειαζόμαστε. Ο εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μεσών μας ή υψηλής συχνότητας παράγεται για τον ειδικό όρο τάσης μερικών χωρών. Για παράδειγμα, υπάρχει μονοφασικό 110V, τριφασικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 220V για την Αμερική και την Ιαπωνία και τριφασικό 415V, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 440V για τέτοιες νοτιοδυτικές χώρες της Ασίας όπως της Μαλαισίας και την Ταϊλάνδη.

Το εργοστάσιό μας έχει ένα θρεπτικό δίκτυο διανομής. Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην Αμερική, την Ευρώπη και τις νοτιοδυτικές περιοχές της Ασίας. Ενισχύσαμε επίσης πολλά γραφεία για να παρέχουμε τη γρήγορη και γρήγορη υπηρεσία στους καταναλωτές μας.

Στην αρχή του ιδρύματός μας, υποστηρίξαμε «την εργασία με τίμιο και την πίστωση, υπηρεσία για πάντα». Αυτό το σύνθημα έχει πληρώσει βαθειά στον πολιτισμό του εργοστασίου μας, που γίνεται η ψυχή της ανάπτυξης και της διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ανάπτυξης, σταθερά θεωρείται ότι μια θαυμάσια υπηρεσία μεταπώλησης είναι η πέτρα βάσεων για την ύπαρξη μιας επιχείρησης. Επομένως, το εργοστάσιό μας παίρνει τη σκέψη «της δημιουργίας των τιμών για τα costumers» ως πυρήνα των στρατηγικών διαχείρισής μας.

Οι κινεζικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό και την πρόκληση από ολόκληρη τη σφαίρα. Το εργοστάσιό μας θα χρησιμοποιήσει τη προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία μεταπώλησης και για να βρεί μια κατάλληλη θέση στη διεθνή αγορά. Θα κρατήσουμε το πνεύμα επαγγελματικότερου, προηγμένος και perseverant για να ακολουθήσουμε την ευρεία εφαρμογή των προϊόντων μας στην αγορά. Θα ακολουθήσουμε επίσης την ομο-ανάπτυξη και την πρόοδο με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές μας που στηρίζονται στην επαγγελματική τεχνολογία και τις καλές προσπάθειες συνεργασίας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το ηλεκτρονικό εργοστάσιο εξοπλισμού αναστροφέων Guangyuan Dongguan είναι ένα ιδιωτικό εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας, που ιδρύεται το 2000. Βρίσκεται στην περιοχή Wanjiang της πόλης Dongguan στο δέλτα Zhujiang, με την κατάλληλη μεταφορά κοντά στο Νο 107 εθνικό αυτοκινητόδρομο και την πίστα αγώνων Guangshen.

 

Κάτω από την προσπάθεια αρκετών ετών, το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει τη σειρά υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στις διάφορες κατηγορίες. Μπορούμε επίσης αποκλειστικά να παραγάγουμε αυτά τα προϊόντα στην απαίτησή σας να συναντηθείτε εσείς χρειαζόμαστε. Το εργοστάσιό μας έχει ένα θρεπτικό δίκτυο διανομής. Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην Αμερική, την Ευρώπη και τις νοτιοδυτικές περιοχές της Ασίας. Ενισχύσαμε επίσης πολλά γραφεία για να παρέχουμε τη γρήγορη και γρήγορη υπηρεσία στους καταναλωτές μας.
 

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : GuangYuan

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις