Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣκληραίνοντας μηχανή επαγωγής

Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση

Πιστοποίηση
Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η GY είναι πολύ επαγγελματική για τον εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής, έχουμε τη συνεργασία πάνω από 12 έτη από το 2006 μέχρι τώρα, ευχαριστίες.

—— Ο Κ. GULSHAN BHATIA

Δεδομένου ότι ο πρώτος εξοπλισμός που αγοράζεται το 2008 έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ευχαριστίες.

—— Ο Κ. SHAFQAT MASOOD

Πάντα παρέχετε την καλύτερες τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεων για μας。

—— Ο Κ. RICARDO ARIAS

Είμαι Online Chat Now

Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση

Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση
Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση

Μεγάλες Εικόνας :  Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, SGS , ROHS
Αριθμό μοντέλου: Αποσβήνοντας μηχανή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: εξαρτηθείτε σε παραγγελία και τον προορισμό
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: 500set/μήνα

Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση

περιγραφή
Υψηλό φως:

σκλήρυνση επαγωγής υψηλής συχνότητας

,

σκλήρυνση επαγωγής των εργαλείων

Ηλεκτρονική σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής μηχανών ελέγχου αποσβήνοντας για τη θέρμανση δίσκων
 
Γρήγορη λεπτομέρεια:

Όνομα

Ηλεκτρονική σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής μηχανών ελέγχου αποσβήνοντας για τη θέρμανση δίσκων

Εφαρμογή

Απόσβεση

Καθαρό βάρος

900kg

Μέθοδος ψύξης

βύθιση, hydrojet

Διάσταση

1100*900*2000

Πιστοποιητικό

CE, SGS

 
 
Σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 
Η εργαλειομηχανή που υιοθετεί τη βύθιση και τα μέσα ψύξης ψεκασμού μηνύεται σε σχέση με με τους υψηλούς και ενδιάμεσους εξοπλισμούς επαγωγής συχνότητας, τα οποία ισχύουν στη θέρμανση και τη μετρίαση για τέτοια κομμάτια εργασίας όπως τους άξονες, τα εργαλεία, τους δίσκους και τις ράβδους. Αυτή η μηχανή ανήκει στην ημιαυτόματη θερμάστρα επαγωγής υιοθετώντας την υδραυλική κίνηση και τον ηλεκτρικό έλεγχο, ο οποίος έχει το εγχειρίδιο, τη μέτρηση σε ίντσες και τις αυτόματες λειτουργίες όπως απαιτείται από τον ακριβή προσδιορισμό θέσης και την εύκολη λειτουργία
 
Τεχνικές παράμετροι
Η μέγιστη διάμετρος της απόσβεσης του υλικού: 300mm
Το μέγιστο βάρος του κομματιού εργασίας: 50kg
Λειτουργούσα ταχύτητα κομματιού εργασίας: 1-30mm/s
Ταχύτητα καθόδου κομματιού εργασίας: 120mm/s
Ταχύτητα του κύριου άξονα: 1200r/min
Δύναμη μηχανών της κύριας κίνησης: 1.5kw
Μέθοδος ψύξης: βύθιση, hydrojet
Βάρος μηχανών: 900kg
Διάσταση: 1100*900*2000
Τρόπος μετάδοσης: μηχανική περιστροφή
 
 
Λειτουργούσα αρχή
 
Η ηλεκτρομαγνητική θέρμανση επαγωγής μετατροπής συχνότητας ή η θέρμανση επαγωγής για είναι απότομα μια μέθοδος για τα υλικά μετάλλων με τη μετατροπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας ισχύος σε αυτήν της συγκεκριμένης σειράς βασισμένης στην αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Ισχύει κυρίως στην καυτές εργασία, τη θερμική επεξεργασία, τη συγκόλληση και την τήξη μετάλλων. Αυτός ο τύπος θέρμανσης της τεχνικής ισχύει επίσης στη βιομηχανία συσκευασίας (όπως η σφράγιση του φύλλου αλουμινίου αργιλίου που χρησιμοποιείται στην ιατρική και τη βιομηχανία τροφίμων), υλικό ημιαγωγών (όπως το εξωθημένο monocrystalline πυρίτιο και θερμαμένος επισυνάπτοντας τα μέρη μετάλλων για το αυτόματο γυαλί). 
Τα βασικά συστατικά του συστήματος θέρμανσης επαγωγής περιλαμβάνουν τη σπείρα επαγωγής, τη πηγή ισχύος εναλλασσόμενου ρεύματος και τα κομμάτια εργασίας. Η σπείρα επαγωγής μπορεί να κατασκευαστεί στις διαφορετικές μορφές σύμφωνα με τα διαφορετικά θερμαμένα αντικείμενα. Η σπείρα συνδέεται με τη πηγή ισχύος που παρέχει το εναλλασσόμενο ρεύμα για τη σπείρα. Το εναλλασσόμενο ρεύμα που κατέχεται από τη σπείρα μπορεί να δημιουργήσει ένα εναλλασσόμενο μαγνητικό πεδίο που περνά μέσω των κομματιών εργασίας στη ροή στροβίλου προϊόντων όπως απαιτείται από τη θέρμανση.
 
 
Πλεονεκτήματα του εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής
 
1. Γρήγορα θερμαίνοντας: το ελάχιστο ποσοστό είναι λιγότερο από 1 δεύτερο (το ποσοστό είναι διαθέσιμο για τη ρύθμιση και τον έλεγχο).
2. Ευρεία κάλυψη της θέρμανσης: μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα μέρη μετάλλων θερμότητας (αντικαταστήστε τη μετακινούμενη σπείρα επαγωγής σύμφωνα με τους διαφορετικούς λειτουργούντες διακόπτες).
3. Εύκολη εγκατάσταση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις συνδεθεί με τη πηγή ισχύος, το σωλήνα σπειρών επαγωγής καθώς επίσης και παροχής νερού και το σωλήνα αύξησης είναι μικρό στο μέγεθος και το φως σε βάρος.
4. Εύκολη λειτουργία: μπορείτε να μάθετε να το λειτουργείτε μέσα σε αρκετά πρακτικά.
5. Γρήγορο ξεκίνημα: μπορεί να αρχίσει για να εκτελεί τη λειτουργία θέρμανσης με την προϋπόθεση ότι το νερό και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμα.
6. Χαμηλής ισχύος κατανάλωση: Όπως συγκρίνεται με τους συμβατικούς κενούς εξοπλισμούς υψηλής συχνότητας σωλήνων, μπορεί να σώσει τη δύναμη κατά περίπου 70%. Όσο μικρότερο το μέγεθος του κομματιού εργασίας είναι, η πιό μικρή κατανάλωση ισχύος θα ήταν.
7. Υψηλή αποτελεσματικότητα: έχει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως την ομοιόμορφη θέρμανση (ισχύει για να ρυθμίσει το διάστημα της σπείρας επαγωγής για να εξασφαλίσει την κατάλληλη θερμοκρασία όπως απαιτείται από κάθε μέρος του κομματιού εργασίας), γρήγορα τη θέρμανση και τον περιορισμένο oxic ορίζοντα, και μπορεί να φρουρήσει ενάντια σε οποιαδήποτε απόβλητα μετά από να ανοπτήσει.
8. Περιεκτική προστασία: έχει τέτοιες λειτουργίες όπως τις ενδείξεις συναγερμών υπερπίεσης, over-current, υπερθέρμανσης και έλλειψης νερού καθώς επίσης και τον αυτόματο έλεγχο και την προστασία.
9. Ελέγξιμη θερμοκρασία: ισχύει για να ελέγξει τη θερμοκρασία για τη θέρμανση των κομματιών εργασίας σύμφωνα με τον προετοιμασμένο χρόνο θέρμανσης, και με αυτόν τον τρόπο να ελέγξει τη θερμοκρασία θέρμανσης σε ένα ορισμένο τεχνικό σημείο.
10. Περιεκτικό πλήρες σχέδιο φορτίων: μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για 24 ώρες.
11. Μικρό μέγεθος και ελαφρύς: έχει ένα βάρος μόνο διάφορων δωδεκάδων των χιλιογράμμων, των οποίων, το περιορισμένο διάστημα πατωμάτων μπορεί αποτελεσματικά να σώσει το διάστημα εργαστηρίων.
12. Αποβολή της υψηλής τάσης: απαιτεί ότι κανένας επιταχύνω το μετασχηματιστή που μπορεί να παραγάγει περίπου την τάση δέκα χιλιάδων, και μπορεί έτσι να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια.
 
Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση 0Προθερμαίνοντας τη σκληραίνοντας μηχανή 230V 1.5kw, ενέργεια επαγωγής - αποταμίευση 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cindy Yang

Τηλ.:: +86 13751325969

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)